Pályázatok

 

Nyertes pályázataink

 

 
   
 

 

KÖSZÖNJÜK A MAGYAR ÁLLAM
ÉS AZ EURÓPAI UNIÓ TÁMOGATÁSÁT

 

KOVÁCSHIDA KÖZSÉG ÖNKORMÁNYZATA

KOVÁCSHIDA KÖZSÉG ÖNKORMÁNYZATA
ASP KÖZPONTHOZ VALÓ
CSATLAKOZÁSA

TÁMOGATÁS ÖSSZEGE:
7,00 MILLIÓ FORINT

 

Project azonosító száma: KÖFOP-1.2.1-VEKOP-16-2017-01146

KÖZLEMÉNY

KOVÁCSHIDA KÖZSÉG ÖNKORMÁNYZATA A KÖFOP-1.2.1-VEKOP-16-2017-01146 SZÁMÚ PÁLYÁZAT KERETÉBEN CSATLAKOZOTT AZ ASP KÖZPONTHOZ

A KÖFOP Irányító Hatóságának vezetője döntése értelmében Kovácshida Község Önkormányzatának KÖFOP-1.2.1-VEKOP-16-2017-01146 kódszámú, „Kovácshida Község Önkormányzata ASP központhoz való csatlakozása” című pályázatát 7.000.000 Ft vissza nem térítendő támogatásra érdemesnek minősítette. A támogatás intenzitása 100%. A projekt az Európai Szociális Alap és Magyarország költségvetése társfinanszírozásában valósul meg.

A pályázati program célul tűzte ki a közigazgatás színvonalának javítását, valamint az átláthatóság, a hatékonyság és az ügyfélközpontúság növelését. Ennek keretében cél az egységesített elektronikus ügyintézési módok bevezetése is. Fenti célok eléréséhez a Kormány az előző fejlesztési ciklusban már kipróbált ASP technológiát vezeti be országos szinten az önkormányzatok napi ügyvitelébe.

A projekt során, az ASP központhoz való csatlakozás által megvalósul az önkormányzatnál folyó, lényegében a teljes lakosságot érintő közigazgatási munka informatikai eszközökkel való támogatása, valamint az önkormányzati munka egységességének biztosítása. A hivatali folyamatok átalakulása mellett a lakosságot leginkább az a változás érinti majd, hogy lehetővé válik az iparűzési adó elektronikus bevallása is. A bevezetés határidejéről és az elektronikus ügyintézés lehetőségének minden részletéről időben tájékoztatjuk a lakosságot. A projekt 2018. június 30-án zárult.

 

Gordisa

   

 

 

 

Pályázati kiírásaink

Jelenleg nincs egyetlen kiírás sem.

 

Közbeszerzés

Jelenleg nincs egyetlen közbeszerzés sem.